Laulaja, laulunopettaja, pianonvirittäjä, muusikko

Olen Kihniöstä kotoisin oleva, myöhemmin tamperelaistunut laulaja, laulunopettaja, pianonvirittäjä ja muusikko. Koulutukseltani olen musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia) ja pianonvirittäjä (Arla-Instituutti).

Tenori laajalla repertuaarilla

Tenoriääneni on tullut tunnetuksi niin oratorio-, kuin kirkkomusiikin saroilla. Olen esiintynyt muun muassa Suomen merkittävien orkestereiden ja kuorojen solistina sekä eri musiikkijuhlilla. Olen levyttänyt niin klassista, kuin kevyttä musiikkia. Solistina olen vieraillut myös muun muassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Oopperadebyyttini
oli 2010 Tampereen Oopperan Lohengrinissä.

Syksyllä 2001 saavutin finaalipaikan ja tunnustuspalkinnon Merikanto-laulukilpailussa.


Kuuntele laulunäytteitä:
laulu ja piano:

Myös tango- ja viihdemusiikkia

Laulettavasta ohjelmistostani minulta löytyy klassisen musiikin lisäksi myös kevyttä musiikkia. Ääneni on omimmillaan niin tango- ja viihdemusiikissa, kuin myös kirkkokonserteissa, häissä ja hautajaisissa.

Esiinnyn viihdemusiikkikeikoilla duona pianisti Kalle Elkomaan, kitaristi Jani Paulamäen (Katso Facebooksivu) kanssa tai useamman muusikon voimin.

Jos etsit laadukasta ohjelmaa juhliisi, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva ohjelmisto ja kokoonpano!

Hakusanat:
Hääbändi, musiikkia häihin, häälaulaja, laulaja